Talk 2 me ...


I made this widget at MyFlashFetish.com.


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, June 18, 2009

Tempahan Saidatul, Mardi Jalan Kebun

Saidatul antara yang terawal dalam senarai orang yang m'buat tempahan kek. Dia mintak keknya dibuatkan macam tempahan Mai, w'pun tak sebijik ghupernya tapi i try 2 made her happy something that similar with n under her budget. Masa dia attend my wedding aritu, aku terkejut dia perkenalkan diri n i found her so comel n sweet. :) thx so much ya... bottom
middle
ops.. tersenget lak....sori yer kalo kene teleng time nak tgk gambo ni...
tapi ni yang bhgn atas punyer...
based pink..bunga purple...

wutta sweet... sama2 pakai inai.... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails